DANCETONE DVD:T NYT POISTOHINTAAN!

Aloita tanssi- ja liikuntaharrastus Dancetonen videoiden avulla! Nyt meillä on käynnissä varaston tyhjennysmyynti: kaikista tuotteista -50%!

Dvd-viuhka_kevyt

Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat ilmaisen Afro-jumpan!

Rekisteröitymällä Dancetonen sivuilla saat paluuviestinä linkin ilmaiseen 20 minuutin Afro-jumppaan. Jumpassa on alkulämmittely, pieni sarja, jäähdyttely ja venyttelyt. Lisäksi saat lyhyen esittelyn afron tanssitekniikasta. Rekisteröidy asiakkaaksi!

 

Liikunnanohjaaja-koulutus Kanarialla!

Hanki nyt unelma-ammatti liikunnan parissa! Ryhmäliikunnanohjaajaksi valmistava koulutuksemme Dance Fitness Professionals painottuu tanssilliseen ryhmäliikuntaan ja on ainoa laatuaan Suomessa. Kurssilla tutustutaan lukuisiin eri tanssilajeihin (mm. afro, hiphop, salsa, reggaetón, dancehall, jazz, baletti, bollywood) ja opetellaan muokkaamaan tansseista liikunnallisia koreografioita, jotka sopivat aerobiseen treenaamiseen.

Opit paljon asiaa musiikin valitsemisesta, liikkeiden yhdistämisestä hyväksi koreografiaksi, miten esiinnytään räiskyvästi ja innostavasti, sekä opettamisen psykologiasta. Kurssilla opetellaan myös muita ryhmäliikunnan muotoja, tuntien suunnittelua ja ohjaamista. Saat mm. valmiit materiaalit ja ohjeet vesijumppaan, niska-hartiajumppaa, keppijumppaan, tuolijumppaan, ikäihmisten liikuntaan, lasten liikuntaan, lihaskunto- ja venyttelytunneille ja kuntopiirin suunnitteluun. Lisäksi kurssin sisältöön kuuluu tiukka paketti tarpeellista tietoa anatomiasta, liikuntafysiologiasta ja kuormitusfysiologiasta, erityisryhmien liikunnasta, kehonhuollosta ja ensiavusta liikuntatapaturmien hoidossa.

Vuonna 2017 järjestetään jo toinen intensiivikurssi Kanarialla 6.11.-3.12. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: http://www.dancetone.fi/Koulutukset

Tanssilomat_1