Ryhmäliikunnan ohjaajaksi 6 viikossa Kanarialla! 8.2.-18.3.2016, Lanzarote


Uusi

Ryhmäliikunnan ohjaajaksi 6 viikossa Kanarialla! 8.2.-18.3.2016, Lanzarote

Varastossa

3 950,00 €

Opiskele tanssin ja liikunnan ammattilaiseksi Lanzaroten aurinkoisella saarella talvella 2016!

Vietä elämäsi talvi auringossa ja opiskele ammattiin liikunnan alalle! Intensiivikurssimme kestää 6 viikkoa, jonka aikana opit monipuoliseksi liikunnan alan ammattilaiseksi ja pääset samalla nauttimaan auringosta, rantalomasta ja Puerto del Carmenin vilkkaasta yöelämästä. Kurssikeskuksemme Centro Deportivo Fariones sijaitsee aivan rannan tuntumassa Puerto del Carmenin kaupungin keskustassa. Kurssimaksun hintaan sisältyy lennot, majoitus, koulutus ja opetusmateriaalit. Dance & Fitness Professionals-koulutusohjelma on jaettu kahteen osioon: tanssilliseen / koreografiseen ryhmäliikuntaan ja lihaskunto- ja kehonhuoltotuntien ohjaamiseen. Voit samalla hinnalla osallistua molempiin sisältöihin tai valita painopisteeksi jomman kumman. Käymme läpi myös mm. ikäihmisten, erityisryhmien ja lasten opettamisen / ohjaamisen erityispiirteet. Dance Fitness ryhmäliikuntakoulutuksesta vastaa Suomen tunnetuimpiin ryhmäliikunnanohjaajiin lukeutuva liikunnanohjaaja ja tanssinopettaja Katia Enbuske, joka on liikuntakeskus EtnoFitnessin perustaja, EtnoBik-tuotemerkin kehittäjä ja tuonut mm. Bollywood-tanssityylin Suomeen. Lihaskuntoharjoittelusta ja kuntosaliohjaamisen koulutuksesta vastaa liikuntatieteiden ja biomekaniikan maisteri Markus Lind, joka on asiantuntija niin kuormitusfysiologian, fyysisen valmennuksen kuin kuntosaliharjoittelun saralla.

 

DANCE FITNESS OHJAAJAN TYÖ

Dance Fitness on harjoittelumuoto, joissa yhdistyvät aerobisen liikunnan ja tanssi-ilmaisun parhaat puolet: tunnit ovat koreografisia ja niissä voi olla paljonkin tanssinopetuksellista sisältöä, mutta samalla tulee kunnon treeni aerobic-tunnin tavoitteiden mukaisesti. Yksinkertaisimmillaan tanssiliikunta voi olla esim. Zumbaa, monipuolisimmillaan melkein kuin tanssitunti, mutta vauhdikkaampi ja vähemmän tekninen. Tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaajat ovat yleensä itse taitavia ja monipuolisia tanssijoita, mutta tanssillisten tuntien ohjaajan ei tarvitse olla ns. ammattitanssija, vaan vähempikin taitotaso riittää. Pääasia on, että osaa liikkua selkeästi ja jämptisti rytmiin, pitää tanssimisesta ja osaa ohjata ryhmää. Näitä asioita harjoittelemme kurssilla.

Dance Fitness-ohjaaja suunnittelee ja ohjaa tunteja, joissa yhdistyy liikunta ja tanssi. Tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaajia on kahdenlaisia:
1. sellaisia, jotka vetävät zumba-tyyppisiä tunteja, jotka ovat selkeästi liikunnan iloittelua, ja sekoittavat helppoja tanssiliikkeitä aerobic- tai jumppaliikkeisiin. Näillä ohjaajilla oma tanssitausta ei välttämättä ole kovin laaja tai pitkä, mutta jos he ovat hyviä OHJAAJIA, eli saavat yleisön innostumaan ja osaavat ohjata selkeästi ja jämäkästi, heistä voi tulla hyvin suosittuja ammattilaisia.
2. ohjaajia, joilla on vahva oma tanssitausta, jota he hyödyntävät ohjelmansa suunnittelussa, ja joiden tunnit ovat hyvin koreografisia ja tanssillisia, melkein jo tanssitunteja, mutta koko ajan liikkeessä pysyen.

Dance & Fitness Professionals-kurssilla on mahdollista opiskella kumman tahansa tyylin ohjaajaksi omasta taustasta riippuen. Jos tuntuu siltä, että liikunta-ala voisi olla sinua varten, Dance & Fitness Professionals-kurssi on hyvä tapa ottaa asiasta selvää: hyville ryhmäliikunnan ohjaajille riittää aina töitä. Työtä voi tehdä joko ainoana työnään palkkasuhteessa, yrittäjänä tai osa-aikaisesti jonkun muun työn ohessa: moni vetää tunteja omaksi ilokseen ja tienaa liikuntaharrastuksellaan mukavasti lisätuloja!

 

OPISKELU LANZAROTELLA

Dance & Fitness Professionals-kurssilla opiskellaan ohjaamisen, anatomian ja liikuntafysiologian perusteet, tutustutaan useisiin eri tanssityyleihin ja tuntityyppeihin ja opetellaan tuottamaan kuntosaliympäristöön sopivia tanssillisia koreografioita ja suunnittelemaan lihaskunto- ja kehohuoltotunteja. Kurssilta saat valmiita tuntipohjia ja liikkeitä ja opit myös keräämään sopivaa materiaalia itsenäisesti mm. videoilta ja netistä. Kurssilla käydään läpi myös lihaskuntotuntien, venyttelytuntien ja perusaerobicin perusteita. Kurssin hyväksytysti suorittaneet pystyvät suunnittelemaan ja ohjaamaan monenlaisia kaupallisen vaatimustason täyttäviä tunteja.

Opiskelu Lanzarotella on maanantaista perjantaihin klo 10-16. Osa oppitunneista on teoriatunteja, osa käytännön harjoitteita, osa uusien tanssitekniikoiden opettelua. Lisäksi oppilaat tekevät itsenäistä työtä suunnitellen harjoitustunteja, koreografioita ja erilaisia harjoitustehtäviä sekä pienryhmissä, parityönä, että yksin. Monet oppitunneista ja harjoitteista pidetään ulkona, joten Lanzaroten lämpimistä ja aurinkoisista päivistä pääsee nauttimaan myös koulupäivinä. Viikonloput ovat vapaapäiviä, jolloin oppilaat voivat nauttia rantaelämästä tai lähteä retkille naapurisaarille, esim. Fuerteventuralle, Teneriffalle tai Las Palmasiin. Lanzarote tarjoaa myös erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet: uintia, pyöräilyä, sukeltamista, snorklaamista, vaellusta, surffausta, lainelautailua, shoppaamista, yöelämää.

 

KURSSIN HINTA, ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Kurssin hinta on 3950 euroa, joka tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan 31.10.2015 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova: 31.10.2015 jälkeen kurssimaksuja ei voida enää palauttaa, sillä tämän jälkeen lentoliput ja majoitukset pitää vahvistaa ja maksaa. Suosittelemme kaikille osanottajille kattavaa matkavakuutusta, joka korvaa yllättävät tilanteet, mikäli omiin aikatauluihin tulee muutoksia ennen kurssin alkamista tai matkan aikana tapahtuu jotain yllättävää. Kurssin järjestäjä ei vastaa lentoyhtiöiden aikataulumuutoksista, peruutuksista, myöhästymisistä tms. aiheutuvista kustannuksista: mahdollisia ikäviä yllätyksiä varten jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus. Pyrimme tiedottamaan lentoyhtiön aikataulumuutoksista heti tiedon saatuamme ja kurssin aikataulu sopeutetaan mahdolliseen muutokseen. Kurssin järjestäjät varaavat majoituspaikat osallistujien puolesta, mutta mahdolliset muutokset tai valitukset huoneiden osalta tulee esittää suoraan hotellille. Ongelmatilanteissa uudet lentoaikataulut tai muut järjestelyt hoitaa vastuullinen matkanjärjestäjämme OK-Matkat.

Hinta kattaa koulutuksen, kurssimateriaalit, lennot, lentokenttäkuljetukset ja 6 viikon majoituksen kahden hengen huoneessa 3 *** huoneistohotellissa (2 makuuhuoneen huoneisto neljälle), jossa on oma keittiö. Hotellin tiedot: www.eldoradolanzarote.com Mikäli osallistuja haluaa oman huoneen tai oman huoneiston, se on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat oman huoneen/huoneiston. Minimiryhmäkoko on 12 henkilöä, maksimi 18 henkilöä. Mikäli ryhmäkoko jää alle minimin, joudumme peruuttamaan kurssin. Mikäli kurssi peruutetaan liian vähäisen osallistujamäärän tai jonkin muun kurssin järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksut palautetaan täysimääräisinä. Osallistujan puolelta ilmoittautumisen peruuttaminen on mahdollista 31.10.2015 asti, jonka jälkeen osallistumismaksua ei enää palauteta. Mikäli osallistuja ei ole maksanut koko kurssimaksuaan 31.10.2015 mennessä, hänen osallistumisensa peruutetaan kurssin järjestäjien taholta.

Vastuullinen matkanjärjestäjä (lennot, majoitus, lentokenttäkuljetukset) on OK-Matkat/Nordic Ferry Center Oy. Koulutuksesta ja ohjelmasta vastaa Dancetone/The Beautiful Figure Oy.
 

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
* Tanssillisen liikunnan ohjaamisen perusteet
* Jumpat, perusaerobic ja steppi
* Kuntosaliharjoittelun perusteet
* Erilaiset ryhmäliikunnan tuntityypit: Zumba-tyyliset tunnit, koreografiset tunnit, kehonhallinta-, lihaskunto- ja venyttelytunnit, pumppi
* Tutustuminen eri tanssityyleihin ja tanssitekniikoihin, mm. hiphop, salsa, jazz, afro, dancehall, reggaetón, bollywood, itämainen tanssi, flamenco
* 20 kpl valmiita tuntisuunnitelmia joka tilanteeseen!
* Innostavan koreografian tekeminen
* Tehokkaan tunnin suunnittelu ja eri vaikeustasojen lisääminen
* Lihaskunto- ja venyttelyosuuksien suunnittelu ja ohjaus
* Opetusmenetelmät ja ohjauksen perusteet
* Esiintyminen, äänenkäyttö ja oman ohjaajapersoonan kehittäminen
* Musiikin analysointi ja valinta tunneille
* Anatomian ja liikuntafysiologian perusteet
* Turvallinen liikunta ja turvallisen tunnin periaatteet
* Soveltavan liikunnan perusteet ja erityisryhmät: ylipainoiset, raskaana olevat, ikä-ihmiset, tuolijumppa, lasten tanssi
* Työn hakeminen ja liikunnanohjaajan työsuhdeasiat
* Yhteensä n. 210 tuntia luentoja, esimerkkitunteja, tanssin tekniikkatunteja, koreografiatyöpajoja, valvottuja ohjausharjoituksia, henkilökohtaisia arviointeja, palautteenantoa ja työharjoitteluohjauksia kansainvälisessä ympäristössä.

 

MATERIAALIT
Kurssi sisältää runsain mitoin erilaisia materiaaleja: valmiita tuntisuunnitelmia, liikepankkeja, sopivaa musiikkia eri lajeihin, monta opetus-dvd:tä ja manuaalin, johon on koottu kaikki kurssilla käsiteltävät asiat liikuntafysiologiasta ja anatomiasta liikunnanohjauksen perusteisiin ja koreografian rakentamiseen.

 

PÄÄSYVAATIMUKSET
Koulutukseen saa hakeutua kuka tahansa ryhmäliikunnan tai kuntosaliohjaajan työstä kiinnostunut, mutta toki kannattaa pohtia omia valmiuksiaan:
-Oletko käynyt paljon ryhmäliikuntatunneilla ja tiedät, miltä ohjaajan työ käytännössä näyttää?
-Pidätkö esiintymisestä ja esilläolosta?
-Haluatko ammattiin, joka on käytännössä liikkumista joka päivä?

Tanssillisen ohjaajan koulutukseen hakeutuvan kannattaa lisäksi pohtia seuraavia:
-Onko sinulla hyvä rytmitaju?
-Onko sinulla riittävästi tanssitaustaa, jotta pystyt tekemään myös omia sarjoja?
-Oletko kiinnostunut ammatista, jossa yhdistyy tanssi ja liikunta?

 

Palautteita aikaisempien kurssien oppilailta:

Olemme jatkuvasti kehittäneet koulutusohjelman sisältöä, painopisteitä, materiaaleja ja aikataulua ja voimme ylpeänä todeta, että koulutettavat ovat kautta linjan arvoineet ohjelman keskimäärin arvosanoilla "Erittäin hyvä" ja "Hyvä".

 
"Tosi hyvä ja tiivis paketti, Dance & Fitness Professionals pystyy puolessa vuodessa siihen, muihin muualla menee vuosia!"
"Mietin kun aloitimme, miten ihmeessä meistä kaikista tulee puolessa vuodessa ohjaajia, mutta suurimmasta osasta tuli, joten jatkakaa samaan malliin!"
"Uskomatonta, miten näin lyhyessä ajassa voi oppia näin paljon!"
"Koulutus on hyvin monipuolinen!"
"Todella ihana ja mielettömän mukava koulutus! Olen löytänyt mitä todennäköisimmin työn mitä haluan jatkossa tehdä."
"Parasta antia oli ohjaustaidon hankkiminen, eli miten sarja rakennetaan, sovitetaan musiikkiin, miten opetetaan (konkreettisesti) ja myös miten erityyppiset ryhmät ja oppilaat huomioidaan."
"Sain todella valmiudet ohjata tanssillista tuntia, jee!"
"Sain valmiudet vetää vauhdikkaan tunnin. Oltiin tarpeeksi vaativia liikkeissä, tekniikassa ja aina sai palautetta kunnolla, hyvää ja huonoa."
"Aerobicin perusteet-osuus oli todella loistava ja kouluttaja oli todella ammattimainen. Annasta huomaa, että hän on alansa ammattilainen ja tehnyt sitä pitkään."
"Katialla hyvä ja ammattimainen ote asioihin. Kokemuksen näkee. Lukee hyvin ihmisiä ja kommunikoi hyvin."

Lisää kommentteja löydät Facebookista: www.facebook.com/Dance-Fitness-Professional

Selaa tätä tuoteryhmää: Liikunnan alan koulutukset