Ryhmäliikunnan ohjaajaksi 4 viikossa Kanarialla 24.10.-19.11.2016!


Uusi

Ryhmäliikunnan ohjaajaksi 4 viikossa Kanarialla 24.10.-19.11.2016!

Varastossa

1 900,00


Opiskele tanssin ja liikunnan ammattilaiseksi Lanzaroten aurinkoisella saarella 24.10.-19.11.2016!
-Ilmoittautuminen 24.9.2016 mennessä!

Oletko haaveillut ammatista liikunnan ja tanssin parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus viettää osa talvesta Kanarian saarten lämmössä ja opiskella samalla uusi ammatti! Dance Fitness Professionals-koulutusohjelmassa opetellaan ryhmäliikunnnan ohjaamisen perusteet, kuinka rakennetaan hyvä tanssisarja, tehokkaan ja turvallisen tunnin periaatteet ja lukuisia tanssityylejä. Lisäksi opettelemme lihaskunto- ja venyttelyosuuksien suunnittelun ja tutustumme lukuisiin erilaisiin ryhmäliikuntunteihin, kuten Step Aerobic, Vesijumppa, BodyPump, Spinning, Jooga, Cross Training, TRX, Zumba. Saat mukaasi 20 kpl valmiita tuntisuunnitelmia ja koreografioita, joiden avulla pääset helposti ohjaamisen alkuun heti kurssin päätyttyä! Kurssilla opetellaan ohjaamisen perusteet niin perusteellisesti, että koulutuksen jälkeen pystyt omaksumaan helposti myös erilaisten rekisteröityjen konseptituntien ohjaamisen kaupallisilla lyhytkursseilla ja voit näin laajentaa osaamistasi halutessasi. Käymme läpi myös mm. ikäihmisten, erityisryhmien ja lasten opettamisen / ohjaamisen erityispiirteet, joten jos haluat erikoistua näihin kohderyhmiin, sinulla on perustiedot ohjaamisen ja tuntisuunnittelun periaatteista. Opetus on suomenkielellä!

Jo vuodesta 2008 alkaen olemme kouluttaneet noviiseista liikunnan alan monipuolisia ammattilaisia, jotka ovat löytäneet urapolun eri liikuntakeskusten (mm. Elixia, SATS, LadyLine), yksityisten kuntosalien, kansalais- ja työväenopistojen ryhmäliikuntaohjaajina tai freelancereina ja yrittäjinä. Aikaisemmat kurssimme on toteutettu Suomessa 7 kuukautta kestävinä koulutuksina, jotka on toteutettu lähiopiskeluviikonloppujen ja etäopiskelun yhdistelmänä: nyt toteutamme kurssin ensimmäistä kertaa 4 viikon intensiivikurssina, jossa opiskellaan 5 päivänä viikossa 6-8 tuntia päivässä niin teoriaa kuin käytäntöäkin. 4 viikon jälkeen tietämyksesi liikunnan alasta on kattavampi kuin olisit koskaan uskonut!

Voimme myös hoitaa lento- ja majoitusvaraukset puolestasi! Hinta meno-paluulennoille ja kuukauden majoitukselle on n. 1300-1900 euroa, riippuen valitusta majoituksen tasosta ja ostohetken lentohinnoista. SEURAAVA KURSSI 24.10.-18.11.2016. ILMOITTAUTUMINEN 24.9.2016 MENNESSÄ.

 

DANCE FITNESS OHJAAJAN TYÖ

Dance Fitness on harjoittelumuoto, joissa yhdistyvät aerobisen liikunnan ja tanssi-ilmaisun parhaat puolet: tunnit ovat koreografisia ja niissä voi olla paljonkin tanssinopetuksellista sisältöä, mutta samalla tulee kunnon treeni aerobic-tunnin tavoitteiden mukaisesti. Yksinkertaisimmillaan tanssiliikunta voi olla esim. Zumbaa, monipuolisimmillaan melkein kuin tanssitunti, mutta vauhdikkaampi ja vähemmän tekninen. Tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaajat ovat yleensä itse taitavia ja monipuolisia tanssijoita, mutta tanssillisten tuntien ohjaajan ei tarvitse olla ns. ammattitanssija, vaan vähempikin taitotaso riittää. Pääasia on, että osaa liikkua selkeästi ja jämptisti rytmiin, pitää tanssimisesta ja osaa ohjata ryhmää. Näitä asioita harjoittelemme kurssilla.

Dance Fitness-ohjaaja suunnittelee ja ohjaa tunteja, joissa yhdistyy liikunta ja tanssi. Tanssillisen ryhmäliikunnan ohjaajia on kahdenlaisia:
1. sellaisia, jotka vetävät zumba-tyyppisiä tunteja, jotka ovat selkeästi liikunnan iloittelua, ja sekoittavat helppoja tanssiliikkeitä aerobic- tai jumppaliikkeisiin. Näillä ohjaajilla oma tanssitausta ei välttämättä ole kovin laaja tai pitkä, mutta jos he ovat hyviä OHJAAJIA, eli saavat yleisön innostumaan ja osaavat ohjata selkeästi ja jämäkästi, heistä voi tulla hyvin suosittuja ammattilaisia.
2. ohjaajia, joilla on vahva oma tanssitausta, jota he hyödyntävät ohjelmansa suunnittelussa, ja joiden tunnit ovat hyvin koreografisia ja tanssillisia, melkein jo tanssitunteja, mutta koko ajan liikkeessä pysyen.

Dance Fitness Professionals-kurssilla on mahdollista opiskella kumman tahansa tyylin ohjaajaksi omasta taustasta riippuen.

 

OPISKELU LANZAROTELLA

Dance Fitness Professionals-kurssilla opiskellaan ohjaamisen, anatomian ja liikuntafysiologian perusteet, tutustutaan useisiin eri tanssityyleihin ja tuntityyppeihin ja opetellaan tuottamaan kuntosaliympäristöön sopivia tanssillisia koreografioita ja suunnittelemaan lihaskunto- ja kehohuoltotunteja. Kurssilta saat valmiita tuntipohjia ja liikkeitä ja opit myös keräämään sopivaa materiaalia itsenäisesti mm. videoilta ja netistä. Kurssilla käydään läpi myös lihaskuntotuntien, venyttelytuntien ja perusaerobicin perusteita. Kurssin hyväksytysti suorittaneet pystyvät suunnittelemaan ja ohjaamaan monenlaisia kaupallisen vaatimustason täyttäviä tunteja.

Opiskelu Lanzarotella on maanantaista perjantaihin klo 10-17. Osa oppitunneista on teoriatunteja, osa käytännön harjoitteita, osa uusien tanssitekniikoiden opettelua. Lisäksi oppilaat tekevät itsenäistä työtä suunnitellen harjoitustunteja, koreografioita ja erilaisia harjoitustehtäviä sekä pienryhmissä, parityönä, että yksin. Monet oppitunneista ja harjoitteista pidetään ulkona, joten Lanzaroten lämpimistä ja aurinkoisista päivistä pääsee nauttimaan myös koulupäivinä. Viikonloput ovat vapaapäiviä, jolloin oppilaat voivat nauttia rantaelämästä tai lähteä retkille naapurisaarille, esim. Fuerteventuralle, Teneriffalle tai Las Palmasiin. Lanzarote tarjoaa myös erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet: uintia, pyöräilyä, sukeltamista, snorklaamista, vaellusta, surffausta, lainelautailua, shoppaamista, yöelämää.

Jos tuntuu siltä, että liikunta-ala voisi olla sinua varten, Dance Fitness Professionals-kurssi on hyvä tapa ottaa asiasta selvää: hyville ryhmäliikunnan ohjaajille riittää aina töitä, ympäri maailmaa. Kyseessä on siis kansainvälinen työ, joka kulkee mukana siellä missä sinäkin. Työtä voi tehdä joko päätyönä palkkasuhteessa tai yrittäjänä tai osa-aikaisesti jonkun muun työn ohessa: moni vetää tunteja omaksi ilokseen ja tienaa liikuntaharrastuksellaan mukavasti lisätuloja! Mikäli kurssin aikana toteat, että liikunnanohjaaminen ei ole sittenkään sinun juttusi (sellaistakin voi joskus käydä), olet kuitenkin päässyt viettämään mahtavan liikuntaloman, kohottanut kuntoasi roimasti, saanut syvän rusketuksen, oppinut lukuisia uusia tanssilajeja, tutustunut upeaan uuteen porukkaan kavereita (opiskelijaryhmissämme on aina hyvä fiilis!) ja viettänyt unohtumattoman kuukauden auringon alla! Reissu jää siis muistoihin, tavalla tai toisella. Parhaimmisto opiskelijoistamme valmistuu korkean tason ammattilaisiksi ja pääsevät heti uran alkumetreillä ohjaajien kärkikastiin.

 

KURSSIN HINTA, ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Kurssin hinta on 1900 euroa (sis. ALV 24%). Ilmoittautuminen on sitova. Hinta kattaa vain koulutuksen materiaaleineen, lennot ja majoitus ostetaan erikseen. Suosittelemme kaikille osanottajille kattavaa matkavakuutusta, joka korvaa yllättävät tilanteet, mikäli omiin aikatauluihin tulee muutoksia ennen kurssin alkamista tai matkan aikana tapahtuu jotain yllättävää. Kurssin järjestäjä ei vastaa lentoyhtiöiden aikataulumuutoksista, peruutuksista, myöhästymisistä, äkillisestä sairastumisesta, loukkaantumisesta tms. aiheutuvista kustannuksista: mahdollisia ikäviä yllätyksiä varten jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
* Tanssillisen liikunnan ohjaamisen perusteet
* Tutustuminen lukuisiin erilaisiin ryhmäliikuntunteihin, kuten tanssilliset tunnit, kehonhuoltotunnit, perusaerobic, steppi, vesijumppa, BodyPump, Body & Mind-tunnit, Spinning, Jooga, Cross Training, TRX, Zumba.
* Tutustuminen eri tanssityyleihin ja tanssitekniikoihin, mm. hiphop, salsa, jazz, afro, dancehall, reggaetón, bollywood, itämainen tanssi, flamenco
* 20 kpl valmiita tuntisuunnitelmia joka tilanteeseen!
* Innostavan koreografian tekeminen
* Tehokkaan tunnin suunnittelu ja eri vaikeustasojen lisääminen
* Lihaskunto- ja venyttelyosuuksien suunnittelu ja ohjaus
* Opetusmenetelmät ja ohjauksen perusteet
* Esiintyminen, äänenkäyttö ja oman ohjaajapersoonan kehittäminen
* Sopivan musiikin etsiminen, analysointi ja valinta
* Musiikin käyttö ja rytmiikka
* Anatomian ja liikuntafysiologian perusteet
* Turvallinen liikunta ja turvallisen tunnin periaatteet
* Soveltavan liikunnan perusteet ja erityisryhmät: ylipainoiset, raskaana olevat, ikä-ihmiset, tuolijumppa, lasten opettaminen
* Työn hakeminen ja liikunnanohjaajan työsuhdeasiat
* Ohjaajan oma hyvinvointi ja tietoa ravitsemuksesta
* Yhteensä n. 120 tuntia luentoja, esimerkkitunteja, tanssin tekniikkatunteja, koreografiatyöpajoja, valvottuja ohjausharjoituksia, ryhmätehtäviä, henkilökohtaisia arviointeja, palautteenantoa ja työharjoitteluohjauksia kansainvälisessä ympäristössä.

 

MATERIAALIT
Kurssi sisältää runsain mitoin erilaisia materiaaleja: valmiita tuntisuunnitelmia, liikepankkeja, sopivaa musiikkia eri lajeihin, monta opetus-dvd:tä ja manuaalin, johon on koottu kaikki kurssilla käsiteltävät asiat liikuntafysiologiasta ja anatomiasta liikunnanohjauksen perusteisiin ja koreografian rakentamiseen. Materiaalit ovat kaikki suomenkielisiä.

 

KOULUTTAJAT
Katia Enbuske
- tanssinopettaja, liikunnanohjaaja, ryhmäliikunnan kouluttaja (pääkouluttaja)

Markus Lind
- liikuntatieteiden ja biomekaniikan maisteri (liikuntafysiologia ja anatomia)

Farionesin liikunnanohjaajat, jotka tekevät erilaisia lajiesittelyjä:
Vanessa Arques Monzó
- Les Mills-konseptit (BodyJam, BodyCombat, Step jne), Pilates ja Zumba

Javier Medina Rodriguez
- TRX, venyttelytunnit ja Les Mills-tunnit (BodyBalance, BodyVive)

Francesca Monforte
- Aqua Fitness

Carlos Sanchez
- Circuit, Spinning, Body Pump ja kuntosaliharjoittelu

Juan Miguel Rodriguez Marrero
- Circuit, Spinning, Body Pump ja kuntosaliharjoittelu

 

PÄÄSYVAATIMUKSET
Koulutukseen saa hakeutua kuka tahansa ryhmäliikunnan työstä kiinnostunut, mutta toki kannattaa pohtia omia valmiuksiaan:
-Oletko käynyt paljon ryhmäliikuntatunneilla ja tiedät, miltä ohjaajan työ käytännössä näyttää?
-Oletko kiinnostunut ammatista, jossa yhdistyy tanssi ja liikunta?
-Pidätkö esiintymisestä ja esilläolosta?
-Haluatko ammattiin, joka on käytännössä liikkumista joka päivä?
-Onko sinulla hyvä rytmitaju?
-Kuinka paljon sinulla on tanssitaustaa, pystytkö tekemään myös omia sarjoja? Jos tanssitaustaa on vähän, ohjaajan täytyy turvautua valmiisiin materiaaleihin.

 

Palautteita aikaisempien kurssien oppilailta:

Olemme jatkuvasti kehittäneet koulutusohjelman sisältöä, painopisteitä, materiaaleja ja aikataulua ja voimme ylpeänä todeta, että koulutettavat ovat kautta linjan arvoineet ohjelman keskimäärin arvosanoilla "Erittäin hyvä" ja "Hyvä".

 
"Tosi hyvä ja tiivis paketti, Dance Fitness Professionals pystyy puolessa vuodessa siihen, muihin muualla menee vuosia!"
"Mietin kun aloitimme, miten ihmeessä meistä kaikista tulee puolessa vuodessa ohjaajia, mutta suurimmasta osasta tuli, joten jatkakaa samaan malliin!"
"Uskomatonta, miten näin lyhyessä ajassa voi oppia näin paljon!"
"Koulutus on hyvin monipuolinen!"
"Todella ihana ja mielettömän mukava koulutus! Olen löytänyt mitä todennäköisimmin työn mitä haluan jatkossa tehdä."
"Parasta antia oli ohjaustaidon hankkiminen, eli miten sarja rakennetaan, sovitetaan musiikkiin, miten opetetaan (konkreettisesti) ja myös miten erityyppiset ryhmät ja oppilaat huomioidaan."
"Sain todella valmiudet ohjata tanssillista tuntia, jee!"
"Sain valmiudet vetää vauhdikkaan tunnin. Oltiin tarpeeksi vaativia liikkeissä, tekniikassa ja aina sai palautetta kunnolla, hyvää ja huonoa."
"Aerobicin perusteet-osuus oli todella loistava ja kouluttaja oli todella ammattimainen. Annasta huomaa, että hän on alansa ammattilainen ja tehnyt sitä pitkään."
"Katialla hyvä ja ammattimainen ote asioihin. Kokemuksen näkee. Lukee hyvin ihmisiä ja kommunikoi hyvin."

Lisää kommentteja ja edellisten kurssien loppukokeiden videoklippejä löydät Facebookista: www.facebook.com/Dance-Fitness-Professional

Selaa tätä tuoteryhmää: Liikunnan alan koulutukset